YUC!

Hörrni. Idag är jag så himla lycklig! Livet ba flyter på liksom och things går my way. Får se hur länge det varar haha! Nåja. Ovan ser ni mina otroligt vackra vänner som jag känt i princip hela livet. Eller sedan jag var 5-6 år vill säga. Det är ändå ett bra tag! Så himla kul att äntligen vara i samma stad och kunna träffas lite oftare. Ovan ser ni också vår otroligt smaskiga mat som vi åt på Yuc! En mexikansk restaurang jag aldrig varit på tidigare men som jag gärna besöker igen. Vem älskar inte nachos och mojitos liksom? 
 
Idag har jag irrat runt på stan heeela dagen. Håller på och söker lite extrajobb och de flesta vill ju att man kommer in direkt med cv:t i butiken om det nu är i en butik man söker jobb. Vilket jag gör. Hehe. Gav mig i alla fall ut och skulle leta upp stadsbiblioteket för att skriva ut. Efter många om och men, tunnelbanebyten och bussar går jag äntligen toksvettig in genom portarna. ”Hej, går det att skriva ut här?” Jaaa, har du lånekort? ”Lånekort?” Nähe, då var jag tvungen att skaffa ett lånekort för att få skriva ut ett par papper. Ett bra tag senare går jag ut genom biblioteksportarna igen, lika svettig, MEN med mitt utskrivna cv i handen, ett bibliotekskort rikare och sol på himlen! Inte kan man klaga då inte. Hoppas på att dagen i morgon blir lika härlig! Stay tuned.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *