TRÖSTAR MIG MED TE

Såhär harmoniskt såg det dessvärre inte alls ut i morse när jag steg upp. Den här dagen har ju bara kaosat än så länge, och klockan är ingenting! Jag ska straxt berätta mer om detta.

Välkomna hit förresten!! Har successfully flyttat över min blogg hit till finest.se. Wohoo! Så glad att det funkar. Det ända som inte hänger med riktigt är mitt domännamn lovisawangs.se, som fortfarande leder till min gamla blogg. Men det ska jag nog kunna fixa någon gång under dagen! Så länge hittar ni mig här, på finest.se/lovisawangs.

Men jo, såhär var det. Jag gick upp till sist efter att ha snoozat i en evighet, då jag ändå jobbade ganska sent igår. Stressar iväg till tunnelbanan, glömmer hörlurar, glömmer vantar och har lyckats få på mig mina mest obekväma skor. Hinner däremot preciiis in i vagnen innan dörrarna stängs. YESSS! Eller..? Nä, en station senare måste tåget utrymmas pga. vagnfel. INGA TÅG GÅR? Dessutom hörde jag via ryktesvägar att pendeln inte heller går som den ska. Jahapp. Lite snopet, var ju inställd på att åka till skolan.. Nåja! En timme senare är jag nu hemma igen och ska trösta mig med lite te. Dagen har ju trots allt bara börjat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *