BLOGGEN ÄR TILLBAKA! 

IMG_8543-0

DENNA fantastiska frukosten var jag tvungen att trösta mig med i lördags morse när jag insåg att min blogg låg nere. NERE!! Förstår ni min frustration? Min blogg har aldrig legat nere förut, och jag hade ingen annan än mig själv att skylla. Hade råkat pilla fel i inställningarna, och kunde sedan inte ändra någonting alls. Fasa! Var som att en del av min hjärna var borta. Alla fina inspo-bilder jag hade på lager var till ingen nytta. Var så ledsen att jag var tvungen att göra ett bar avocadomackor och nypressad apelsinjuice!

MEN nu tack vare finest.se’s fantastiska support och stöd är jag up and running again. SKÖNT! Nu kör vi, eller hur? Har ju bloggat sedan 2009 som bekant, men har nog aldrig varit mer motiverad än nu. Se vad att vara utan blogg i två dagar kan göra! Just nu sitter jag på föreläsning i skolan och bloggar samtidigt. Haram, jag vet. Ska straxt återgå till mina studier! Var bara tvungen att dela med mig av denna fantastiska nyhet till er.

Kram sålänge så hörs vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *