BAGS WITH CHAINS

 IMG_8597.JPGLove it! Hur snygga är inte dessa väskor? Tyvärr är det inte the real deal fårn Stella McCartney, men close enough. Den stora inskaffade jag tidigare i höstas från have2have.se, och den lilla hittade hem till mig igår och kommer från New Yorker. Otippat va? Tyvärr är inte axelremmen på den lilla väskan en kedja, utan bara vanlig svart. Tycker dock det funkar ändå! Perfekta party-clutchen. Ni får förhoppningsvis se många outfist med den i framtiden! På sista bilden ser ni hur jag skulle stylat väskan. Faux-suede top, också den från New Yorker, boots och sen gärna ett par svarta bootcut jeans. Bam, looken fixad!

Just nu sitter jag på kontoret hos finest och skriver lite artiklar. Produktivt! Senare ska jag även iväg och jobba på Junibacken. Jobb hela dagen med andra ord! Det är så jag rullar. Även fast jag börjar bli lite förkyld känns det ändå bra att göra saker, känner inte ni också så? Annars hade jag bara legat hemma och tyckt synd om mig själv. Risken finns dock att jag blir ännu mer sjuk om det blir sent på jobbet ikväll… Äsch, smällar man får ta. Nu ska jag fortsätta att vara produktiv så hörs vi sen. Puss!

 

 

2 reaktioner på “BAGS WITH CHAINS”

  • lovisa skriver:

    Du vill inte sälja väskan? så sjuuukt fin och har letat överallt för en likadan!! 🙁

    • lovisawangs skriver:

      Hej Lovisa! Snyggt namn haha 😉 Menar du den lilla eller den stora? Tyvärr är jag inte intresserad av att sälja någon av dem, men den lilla finns kvar på New Yorker (var där senast i förrgår) samt den stora finns på Have2have. Dock inte i svart just nu men de får säkert påfyllning snart! Hoppas det löser sig! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *