JAG VILL BO, I EN SVAMP

IMG_8613.JPG IMG_8615.JPG IMG_8614.JPG

Hej vänner! Kände som ni ser för att ta på mig min hatt idag. Kände mig lite som en svamp när jag gick runt på stan, därav rubriken. Men ändå, lite fashion tycker ni inte? Bestämde mig hur som helst för att ta lite bilder. Inte helt okomplicerat det där, då att sätta upp ett stativ mitt på stan i mångas ögon kan ses som lite konstigt. Hade en liten publik tillslut beståendes av ett gäng kockar som stod utanför en restaurang och hade rökpaus. Alltid trevligt med sällskap! Eller..?

Jag gjorde nyss en fasansfull upptäckt, nämligen att jag har tappat min sladd till laddaren! Har dessutom bara 8% batteri kvar på telefonen.. Så ska straxt springa iväg och köpa en ny helt enkelt. Lite oflyt, men sånt är livet ibland. Vi hörs i morgon, för nu väntar jobb hela kvällen. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *