SMINKBORSTAR

Tjo babes! Dom här skönheterna hämtade jag alltså ut på posten igår. Blev först jättebesviken när jag fick paketet, då jag var säker på att det var ett par skor jag beställt som kommit. Men icke! Men nåja, detta var inte fy skam det heller. Kände att det var dags för en uppdatering på sminkborst-fronten då jag har använt samma borstar sedan högstadiet i princip… Eftersom jag inte använder smink i en sådär jättestor utsträckning blir det lätt så. Men ändring på det nu med andra ord!

Både borstarna och paletten kommer från fyndiq.se. Tycker inte man ska underskatta deras hemsida! Finns hur mycket bra grejer som helst. Skalet på den ena bilden är förövrigt också därifrån. Dessa produkter är om inte annat en bra början tills jag lärt mig bemästra konsten av contouring! Jag menar, hur svårt kan det vara..? Det jag gillade med borstarna var att de kom i en liten förvaringsbox, som en tub ungefär. Detta gör det ju sjukt smidigt att bara slänga ner i väskan! Perfekt när man ska ut och resa. Settet med sminkborstar hittar ni HÄR samt paletten HÄR.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *