UP AND RUNNING

Jaaaa! Nu funkar min domän igen! Ni hittar alltså även hit med adressen lovisawangs.se. Hur grymt? Lyckades fixa det helt själv! Eller inte… Haha men hur som helst funkar det, och det är vad som är huvudsaken. Kände mig så sjukt teknisk när jag väl hade fått förklarat för mig hur jag skulle göra, och dessutom gjorde rätt! Fantastiskt. Nu är mitt blogg-game igång på riktigt alltså.

Jag ligger just nu i sängen och är fruktansvärt täppt i näsan (viktig info). Hoppas min förkylning ger sig snart då jag har på tok för mycket att göra de närmsta dagarna. Vad väntar i morgon? Det får ni se då! Nu ska jag get some sleep så jag är fit for fight om några timmar. Puss&altan! (Skulle skrivit kram men autocorrect ville skriva altan så då fick det bli så.) Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *