PAKET OCH BLÅBÄR

Hej vänner! Sitter här om kvällskvisten och äter lite frukt som jag precis varit och köpt på Ica. Och gissa vem som helt plötsligt dök upp där bland hyllorna? Prins Carl Philip! Där ser man, visste inte att kungligheter också handlade purjolök och sallad precis som vanliga människor.

Passade också på att hämta ut ett par paket som trillat in. Det ena innehåller min efterlängtade glossbybox! Ska bli så spännande att öppna den och se vad för fantastiska produkter som finns innuti den här gången. Visar er i morgon tänkte jag! I paketet från ASOS fanns mina underbara stövlar jag beställde för ett tag sedan, så fina! Kommer ni ihåg inlägget jag lade upp härom sistens där jag tipsade om olika overknee boots? Well, då är det en liten ledtråd till hur de ser ut. Ser fram emot att visa er!

Nu ska jag vila lite, för i morgon bär det av till Örebro! Ska bli så mysigt. Hörs sen, kram!

2 reaktioner på “PAKET OCH BLÅBÄR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *