OVER KNEE BOOTS

Tadaaa! Läckra va? Här ser ni alltså stövlarna som låg i paketet jag hämtade ut igår. Jag är en aning förälskad måste jag erkänna! Nu gäller det bara att hitta ett tillfälle att bära dem. Färgen är lite mer beige i verkligheten än vad jag trodde, hade förväntat mig en mer grå nyans. Men på dom här bilderna ser dom ju väldigt gråa ut? Nåja. Det får duga med bilderna ovan sålänge, då jag försökte ta lite bilder med dom på men det lyckades inte så bra. Fortsätt läs så förstår ni varför…

Jo, stod framför spegeln och tänkte ”DAMN vad snygg jag är i dom här skorna, och eftersom solen skiner kan jag lika gärna gå ut och ta lite outfit-bilder!” Slängde på mig min fluffiga fjäderjacka, grabbade tag i stativet och gick ut. I jakten på ett avskiljt ställe fick jag en och annan konstig blick. Insåg nu att jag måste ha sett ut som en struts med beiga höga stövlar och världens fjäderdräkt till jacka! Bor mest pensionärer i mitt område, så att se en struts på 185 cm hör inte till vanligheterna om man säger så. När jag väl hade hittat ett ställe fick jag inte heller vara ifred, onej. När TREDJE pensionären kom fram och frågade vad jag höll på med gav jag upp. ”Jasså tar du sånna däringa selfisar?” Så det får bli en annan gång helt enkelt!

Nu ska jag straxt ta mitt pick och pack och dra mig mot centralen! Hela familjen är just nu påväg från Båstad upp till Örebro, så möts upp där. Ska bli så kul att träffa dem! Hörs sen, tänkte blogga lite på tåget. Kram!

2 reaktioner på “OVER KNEE BOOTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *