CELFIÉS

  

  
Ja god afton, god afton! I brist på annat får ni nu ett par aningen daterade selfies att se på. Från i oktober någon gång om jag minns rätt? Jag är inte den som är den och tar selfies på en daglig basis, så detta är en ovanlig händelse ska jag säga. Min instagram består i stort sett endast av inspirerande bilder på mat, palmer, naglar och så en och annan outfit. Borde kanske börja ta mer renodlade selfies? Men då måste man ju sminka sig. Och hitta bra ljus. Och ett bra filter!! Hu nej, det blir på tok för jobbigt.

Sitter just nu på ett apförsenat tåg tillbaka till Stockholm från Örebro. Ikväll blir det personalfest med gänget på Junibacken! Är så taggad. Först blir det Operakällaren sen efterfest på Café Opera. Ja, om jag nu kommer i tid vill säga. Vi får se vart den här kvällen slutar! Hoppas det inte blir i Arboga i alla fall, där tåget nu har stannat. Spännande detta! Återkommer i morgon. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *