TVÅ JULBORD PÅ EN DAG

1450662080-256

Hej vänner! Kom precis hem från kontoret på Finest.se. Gjorde klart lite artiklar, skickade iväg mail och så. Alltid lika trevligt! Apropå Finest, såg att den här bilden hade kommit upp på hemsidan efter gårdagen HAHA! Lägligt va? Tänkte att den fick förgylla detta inlägg. Vi ser här mig och mina fina kollegor på efterfesten på Café Opera. Man ser riktigt hur MÄTT (och aningen rund) jag ser ut på bilden efter två, jag upprepar TVÅ julbord på samma dag! Åt ju först ett med min familj i Örebro, sedan satte jag mig på tåget till Stockholm igen för att hinna till personalfesten och julbordet på Operakällaren. Riktigt nöjd och glad i alla fall! Efteråt blev det dans hela (åtminstone halva) natten.

Idag är det inte lika livat på matfronten, håller just nu på att koka lite makaroner. Har inte  så mycket i kylskåpet, då jag åker tillbaka till Örebro i morgon eftermiddag. Spenderar julen där sen åker jag hem till Skåne med familjen i några dagar innan nyår. Busy jullov vill jag lova! Hoppas ni har haft en bra dag so far, nu ska jag gå och se hur det går med mina makaroner.

2 reaktioner på “TVÅ JULBORD PÅ EN DAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *