BEACH BOUND

IMG_0405 Bada IMG_0370 IMG_1836

Här ser vi några underbara aldrig tidigare visade godbitar från Kalifornien! Har så sjukt mycket bilder från våran roadtrip vi gjorde i somras som aldrig fått bli publicerade, så tyckte det var dags. Varje gång vi kom till något fint ställe kunde man räkna med att jag skrek ”VEM VILL VARA INSPOFOTOGRAF??” Därav fick jag namnet inspo-Lovisa. Inte fy skam inte!

När jag ser dessa bilder blir jag otroligt sugen på att fly utomlands. Kan tyvärr inte göra det nu på grund av min ekonomiska situation, och så skolan såklart. Men när jag har pluggat klart kanske jag rör mig över atlanten till Los Angeles eller liknande? Dit palmerna bor så att säga. Drömma kan man alltid!

2 reaktioner på “BEACH BOUND”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *