SNABBREPRIS AV 2015

Okej! För att detta inlägg inte ska bli för långt måste jag begränsa mig något. Synd! Finns ju så många fantastiska bilder från detta år. Detta har nog varit ett av de mest händelserika år i mitt liv, och också det roligaste. Nedan kommer ni få se guldkorn från mitt 2015, i kronologisk ordning!

JANUARI: Här började allt. Åkte med 16 andra svenskar till andra sidan atlanten, närmare bestämt Chicago, United States of America. Inte anade jag då vad som väntade! Pommes varje dag, bagels, shopping i Watertower Place, bo i dormrooms, fester med röda plastmuggar, upptäcktsfärder downtown och så ja, skolan förstås. Läste tre kurser varav en var Media and Communications vilket liknar det jag läser idag!

 

FEBRUARI:  Detta är en speciell månad, för det är då den slår till. Kärleken! Självklart hade man kunnat lista ut att jag skulle hitta mannen i mitt liv på andra sidan jorden… Haha! Har inte pratat om detta riktigt öppet förut, då jag ville hålla det lite diskret. Men nu när det är över kan jag lika gärna berätta allt! Hahah nämen, det började på alla hjärtans dag kan man säga då jag hade blivit utbjuden på en dejt av denna man. Det skulle bli den bästa alla hjärtans dag jag haft i hela mitt liv och efter den dagen var vi mer eller mindre oskiljaktiga det närmaste halvåret. Tyvärr kände vi inte att distansförhållande var någonting för oss när jag väl skulle åka hem till Sverige, men vi håller kontakten än idag och är mycket bra vänner. Vissa personer tror jag att man träffar av en anledning. Tror ni på ödet?

 

MARS-APRIL: I mars lunkar allt på som vanligt, MEN i slutet av månaden kommer äntligen spring break och vi drar med hela gänget ner till Florida! Närmare bestämt Clearwater Beach. Efter en liten lagom bilresa sådär på 24 timmar kommer vi äntligen fram till lägenheten och huset vi hyrt. Där slappar vi och hänger på stranden i en vecka och bara är. En av dagarna åkte vi till Daytona Beach, då vi hört att det skulle vara bättre party där. Vi hamnar mitt i Biker Week och det var fullt av motorcyklar ÖVERALLT! Min pappa blev omåttligt avundsjuk när jag berättade detta. Där dansade vi till Taylor Swift och blev utslängda från en klubb SAMT lyckades ta oss in igen. Inte dåligt! På vägen hem tillbaka till Chicago igen gick en av bilarna i vårt sällskap SÖNDER. Kalabalik. Vi överlevde dock, om än knappt.

 

MAJ-JUNI: Nu gör vi ett litet hopp i tiden här. Skolan är slut och vi drar på ROADTRIP! Hela Kalifornien ska upptäckas, och detta kan bara göras på ett sätt… Med två gigantiska bilar vid namn Snuttan och Black Shadow! Gissa vilken som var vilken? På vår resa passerar vi bland annat Los Angeles, Las Vegas, Gran Canyon, San Fransisco och många ställen däremellan. Tre veckor tog det! Finns så otroligt många bilder från denna resa. Så många att min instagram fortfarande lever på dem!

 

JUNI-AUGUSTI: Trots viss nedstämdhet efter att ha lämnat USA kändes det ändå skönt att komma hem till Sverige. Här väntade en sommar med jobb, sol, party och vänner. Fast mest jobb faktiskt… Och just det, mina föräldrar förnyade sina äktenskapslöften!

 

SEPTEMBER: NU mina vänner tar jag mitt pick och pack och flyttar till Stockholm. Haaaade Båstad! Börjar plugga Media och Kommunikation på Södertörn med allt vad det innebär. Trivs bra! Köper grejer till mitt fina rum som jag hyr, går på upptäcktsfärder och laddar ner tinder…

 

I PRINCIP RESTEN AV ÅRET: Hahah ja efter september hände det inte så mycket uppseendeväckande. Livet lunkade på och fungerade bra! Skulle kunna ta upp massa mindre händelser men det känns som bagateller i sammanhanget. Det största och roligaste var väl att jag fick jobb på Junibacken, samt att jag också lyckades haffa extrajobb på Finest.se! (Där jag numera också bloggar, ifall ni missat det hehe..) Work hard play hard som man säger! Trivs fortfarande jättebra i Stockholm och ser fram emot att återvända dit nu i dagarna. Blir nog kvar ett tag då det är 2,5 år kvar på min utbildning haha… Undrar vad som händer nästa år? Hoppas att en egen lägenhet står på min review över 2016! Har ni några nyårslöften eller mål för det kommande året?

4 reaktioner på “SNABBREPRIS AV 2015”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *