BUDGET-TIPS 

HÄR är två saker jag fick med mig från shoppingrundan igår. Dels ett par lösögonfransar till nyår, för det måste man ju ha när det är party. Jag är inte en sådär jätteflitig användare av lösögonfransar vanligtvis, har knappt mascara på mig ens haha! Då mina ögonfransar ändå är så korta känns det inte riktigt lönt. Just därför borde jag kanske börja använda lösögonnfransar mer? Nåja, den som lever får se.

SEN köpte jag även denna lilla svamp. En ”beauty blender” skulle man kunna säga. FAST så var det inte det. En riktigt beauty blender kostar ju uppåt hundra spänn?! Vem skulle vilja betala hundra kronor för en SVAMP?? Är det någon vänlig själ som skulle vilja förklara det för mig? Denna köpte jag däremot för 30 kronor, ett mycket mer rimligt pris tycker jag. De billigare varianterna går att hitta lite överallt, bara man håller ögonen öppna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *