PERFECT BLACK HEELS

Heels.0012

Har länge letat efter dom perfekta svarta enkla pumpsen. Varit på vippen att köpa hem flera gånger, men alltid är det någonting som är fel. Antingen passformen eller priset haha… MEN nu har jag äntligen beställt hem ett par från H&M’s rea! Fantastiskt såhär med mellandagsrea överallt. Har ni fyndat något? Var inne och kollade på Nelly först, men där tar allt slut så förbaskat snabbt! Har man dessutom storlek 39 kan man ju räkna med att det aldrig finns några kvar. 170 spänn gick dom på i alla fall, HUR BRA? Detta är verkligen den perfekta skon som går att matcha med allt, ser fram emot att få hem dom!

Ikväll blir det att säga hejdå till Bjäre och åka tillbaka till Stockholm igen. Tagga en alldeles för lång tågresa, woho! Måste börja packa ihop mina grejer nu. Är det förresten sant att det är snö där uppe?? Hoppas hoppas.

1 reaktion på “PERFECT BLACK HEELS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *