BLIVIT MED KAMERA

TITTA vad som har fått flytta hem till mig! Fin va? Kände att det var dags att uppgradera mig lite på kamerafronten, och så fick det bli. Pratade lite med min goda vän (och ex pojkvän haha) och blev erbjuden att köpa hans gamla! Perfekt. Så nu kan vi se fram emot riktigt högupplösta bilder i framtiden här på bloggen. Fick med ett gäng objektiv också, söta va? Ska undersöka om dom fungerar bara…

Idag är det ju nyårsafton. Har ni några roliga planer? Det har jag. Min nyköpta kamera får dock inte följa med tyvärr haha! För stor, klumpig och ömtålig. Vad som däremot får följa med är min kära kompis Sara som just nu ligger och snarkar bredvid mig! Snart måste vi börja tagga till lite… Hoppas ni får en underbar kväll!

1 reaktion på “BLIVIT MED KAMERA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *