MÅL MED 2016

 – Äta mer hälsosamt! Med mer hälsosamt menar jag inte mindre portioner eller mat med lägre fetthalt osv, utan mer regelbundet och med bättre råvaror. När man bor utan föräldrarna blir det lätt att man skippar lunch eller äter kanelbullar till frukost osv. Inte jättebra! Så ska alltså satsa på att börja laga mer och bättre mat själv.

– Njuta mer! Kan ju tyckas vara ganska lätt, men icke! I somras jobbade jag till exempel i princip varje dag, och hann inte njuta speciellt mycket alls. Ta vara på den tid du spenderar för dig själv, och njut maximalt av din fritid är mitt råd till mig själv.

– Jobba mer med bloggen och sociala medier. Blogga har jag gjort sedan mina tidiga tonår, men aldrig på den nivå som jag gör nu. Mitt mål med bloggen under detta året är att den ska växa sig större och nå ut till fler! Är såklart också omåttligt tacksam till er som redan tittar in här varje dag <3

– Ta tag i träningen Detta är ett så OTROLIGT kliché-artat nyårslöfte så det är inte sant. MEN! Känner ändå att det hade varit en bra sak att göra. Har nyligen haft så otroooligt ont i min axel, förmodligen för att jag extrajobbar som servitris och bär en hel massa tallrikar. Men börjar jag träna och skaffar lite muskler undviker jag förhoppningsvis liknande situationer i framtiden! Sen är min super-matsmältning inte vad den har varit längre haha…

Ser ni att min gamla blogg står länkad under träningsbilden? SÅ länge sedan var det jag tränade sist hahah..! 

3 reaktioner på “MÅL MED 2016”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *