4 BRA SAKER MED ATT VARA SINGEL

Visst har vi alla gått igenom det. Förtvivlan över att vara ensam, singel och glassätande om lördagskvällen. MEN är det verkligen så illa? Nej! Jag ska strax förklara varför. Ibland kan det kännas som att man behöver ett förhållande för att känna att man duger, känna att någon vill ha en, visst? Detta scenario är i själva verket det allra värsta man kan utsätta sig själv och sin eventuella partner för. Du måste älska dig själv innan du kan älska någon annan sägs det, och det är nog i många fall sant. Nedan följer några anledningar till att du STOLT kan titulera dig själv som singel.

– Det signalerar att du inte nöjer dig med vem som helst! För visst finns det inget värre än när dina kompisar säger ”Äsch, du kan väl bättre än honom?”

– Du behöver aldrig förklara varför du vill gå ut med tjejerna och komma hem sent, varför du inte har svarat på sms på två timmar eller varför du vill åka till Bali nästa vecka.

– Du har en hel buffé med boys att välja mellan! Varför inte varva fläskkotlett med chokladpudding liksom?

– Flirta är trots allt det roligaste som finns!

singelDEN HÄR bilden gott folk, gissa hur gammal jag är på den? Kan inte varit mer än 16-17 år hahaha… Tyckte dock att den passade så bra till detta inlägget att jag var tvungen att leta fram den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *