DUBBELFIKA I SÖDERTÄLJE

 Hej vänner! Såhär har jag spenderat min förmiddag. Hur mys? Började min dag med att ta pendeln ut till Södertälje där jag mötte upp mina kära vänner Sara och Emma. Bodde ju i Södertälje när jag var liten, så många barndomsminnen alltså!

Vi har framkallat engångskamerorna från nyårsfesten, gått lite på stan och fikat i två omgångar haha. Bilderna blev verkligen sjukt roliga! Hett tips om ni ska ha fest är att strategiskt placera ut lite engångskameror i lägenheten.

Just nu sitter jag på tåget tillbaka in till stan. Men innan jag får komma hem och mysa ner mig i min säng blir det ett stop i Flemingsberg. Har ett seminarium i skolan som börjar vid tre nämligen! Hoppas ni alla får en underbar eftermiddag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *