MALL OF SCANDINAVIA

_MG_7674 _MG_7678 _MG_7679

En eftermiddag på MOS helt enkelt! Hade fått lite presentkort och sånt i julklapp så det passade ju perfekt. Visar vad jag gjorde för fynd i morgon! Som ni ser blev det också middag på Vapiano. Besatt! Älskar deras pasta mer än någon annan pasta. Makes sense. Dock börjar jag befara att jag är glutenallergiker… Magen sväller upp något så till den milda grad så fort jag äter bullar, bröd, pasta eller något liknande. Buhu! Ser ut som en liten ölmage. Det är väl förresten gluten i öl med..? Haha nåja. Någon som har erfarenhet av detta?

Ikväll har jag inga planer mer än att gosa ner mig i sängen med netflix och morötter. Ja, ni hörde rätt! Min senaste craving är morötter med dipp. Himla gott faktiskt, och rätt nyttigt med. Köpte gräddfil och sourcream union dipp på hemvägen. Så taggad! Hoppas ni får en mysig kväll vänner!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *