LÖJLIGT ENKEL OCH GOD TONFISKPASTA

_MG_7720

Just nu! Sitter och mumsar i mig den här smarriga rätten som jag just lagade. Tonfiskpasta är en gåva till mänskligheten alltså! Hittade receptet i början av veckan och har lagat det två gånger sedan dess haha… Ett bra alternativ till köttfärssås om man inte äter kött. Fräs helt enkelt bara lite gul lök i en djup stekpanna alternativt kastrull, men inte så mycket så att löken får färg. Tillsätt sedan ett par skedar crème fraîche, en burk tonfisk samt salt och peppar enligt önskemål. Jag hade i ett par matskedar ketchup för smakens skull också hehe, mums!

Kom just hem från en dag full av upptåg. Eller ja, ett par i alla fall. Först tog jag mig till finest-kontoret och skrev lite artiklar. Trevligt som vanligt! Sedan fick jag för mig att jag skulle åka till Skärholmen haha… Sagt och gjort! Eller tänkt och gjort snarare. Hittade ingenting jag ville ha med mig hem dock och glad är min plånbok för det!

Vet att det har varit lite tomt här på bloggen i ett par dagar nu, ber om ursäkt för det. Vet att ni inte kan bärga er från att läsa om mitt fruktansvärd spännande liv hahah! Ärligt talat händer det inte så mycket just nu, så det är väl mest därför. Who else längtar till våren och den dag det inte är -16 utomhus längre??

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *