SMÅSHOPPING

_MG_7728 (1)

Ja, ibland måste man också köpa sådant som kanske inte är så jätteintressant haha… Ovan ser ni i alla fall dagens skörd från dagens runda på stan! En ny (och längre) halsduk, standard örhängen och ett nytt Baby Lips. Blev helt paff igår när jag insåg att mitt gamla började ta slut?? Tror aldrig jag har varit med om att ett läppbalsam har tagit slut någon gång hahah, tappar alltid bort dom innan jag hinner så långt.

Örhängen är också en sak som jag tenderar att tappar bort. Tänkte faktiskt på förra veckan, att jag ändå lyckats hålla koll på mina gamla pärlörhängen ett bra tag nu! MEN igår kom jag såklart hem utan ena örhänget utan att ens ha märkt att jag tappat det. Kul! Såklart händer det när man tänker på det haha…

Svängde förbi min kära vän Sara också som jobbar på ett café på Sveavägen. Tittade på när hon gjorde ugnsbakad potatis till några av kunderna, och blev hemskt sugen själv. Så nu ligger det ett par potatisar och bakas i min ugn! Mums. Hoppas att ni alla har haft en bra söndag, och så taggar vi Måndag i morgon! Eller..?

 

2 reaktioner på “SMÅSHOPPING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *