TIPS PÅ HIGHLIGHTER OCH BLUSH

_MG_7661

Att ta den här bilden var först och främst en utmaning hahah! Precis när jag trodde att jag hade fått till den upptäcker jag att man ser mig ståendes i bara trosorna reflekterandes i en av speglarna haha… Lyckat! Syftet med denna bild är hur som helst att visa er två av mina favoritprodukter när det kommer till smink just nu. När man sminkar sig är det lätt att man bara skuggar under kindbenet, men glömmer den övre delen! Därför rekommenderar jag starkt denna highlighter och rouge från The Balm Cosmetics. Highlightern heter Mary-Lou Manizer och rougen heter Hot Mama. Så snitsiga namn, eller hur?

Har sakta men säkert börjat lära mig mer om smink och tycker det är sjukt intressant! Det betyder dock inte att jag kan sminka mig hahah… I’m getting there! Jag är inte typen som sminkar mig bara för att gå och köpa mjölk, men till fest tycker jag om piffa lite extra. Det jag gillar med The Balm är att de inte testar sina produkter på djur. Hur bra? Ska definitivt köpa fler av deras produkter i framtiden 🙂 Skriv gärna och dela med er av era bästa makeup-tips haha! I’m in need of some…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *