NOMINERA DINA FAVORITBLOGGARE TILL FINEST AWARDS!

finest1

Ni har väl inte missat att man nu kan nominera sina favoritbloggare inför Finest Awards? Tycker absolut att ni ska ta er tid att göra det! Denna gala är ju ett fantastiskt tillfälle att visa hur mycket vi uppskattar våra svenska bloggare, eller hur? Själv har jag varit inne och röstat på mina favoriter flera gånger!

En annan stor grej är ju att det är 10-års jubileum för Finest i år! Sjukt va? Första gången jag själv mins att jag röstade tror jag var 2009, då jag själv precis hade börjat blogga. Tänk vad tiden går va? Nedan visar jag exakt hur jag tycker att ni ska rösta 😉 Haha skämt åsido, men vill ni däremot nominera mig skulle jag bli jätteglad! Ni som har följt min blogg ett tag nu vet ju hur hårt jag sliter för er skull hehe…

Röstar gör ni HÄR! 

Skärmavbild 2016-01-18 kl. 12.07.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *