REUNION PÅ MOS

     
 
Igår var nog den roligaste dagen på länge måste jag säga! Träffade nämligen en liten del av klassen jag åkte till USA med wohoo. Från att ha varit som en familj till att träffas ett par gånger om året är en stor omställning, men desto roligare när man väl ses! Åkte till Mall of Scandinavia på förmiddagen för att sedan äta lunch på Vapiano (självklara valet) och kolla runt lite. Så skönt att umgås med folk man känner som redan vet att man är konstig hahah!

Ska bli bättre på det här med att uppdatera bloggen. Kommit av mig lite i mitt flow tyvärr! Nåja, löser sig med tiden. Idag står städning, plugg och träning på min att-göra-lista. Sen hur mycket jag verkligen får gjort är en annan sak hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *