FREDAGS-INSPO

la.001

Ungefär såhär skulle jag vilja att mitt liv ser ut inom tre år! Sitter här i soffan hemma hos föräldrarna i Båstad och drömmer mig bort, iväg från blåsten och regnet haha. Detta är hur som helst min preliminära plan, att flytta till LA när jag är klar med studierna om än så bara för ett par år. Hur fett hade inte det varit?

Nåja, får se till att klara av plugget först och främst. Är just nu inte så motiverad alls, då jag i förra veckan fick reda på att jag körde på senaste hemtentan… Är väl helt enkelt bara att göra om alltihop igen! Surt, men vad gör man. Läser man inte kurslitteraturen ordentligt blir det ju så… Got no one but myself to blame!

Det har hur som helst varit grymt skönt att ta en paus från verkligheten ett tag och bara umgås med familjen. Hade ju en tandläkartid och en läkartid här i B-town, så det var lika bra att ta en långhelg, åka ner och få det avklarat. Flera flugor i en smäll! Har nu fått bekräftat att jag har noll hål i tänderna, min axel är helt okej och så har jag fått mysa och fika med la familia.

Hoppas ni har en underbar fredag så hörs vi, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *