FINA ARMBAND FÖR EN BRA SAK HOS FORLIFE.NU

Gissa vad som kom i brevlådan igår? Jo, detta  fina armband från forlife.nu! Det är inte bara snyggt, det är för en bra sak också. Hela överskottet av deras försäljning går nämligen direkt till cancerforskning! På deras hemsida kan du välja bland armband i massa olika färger med antingen texten ”forlife” eller ”zerocancer”. Jättefint tycker jag. Vill du också vara med och bidra till cancerforskningen? Då kanske ett sånt här armband kan vara på sin plats. Du får ju faktiskt något fint och stylish för pengarna också! Kollade runt lite på deras hemsida, och dom har även sånna där armband man kan skriva sitt telefonnummer på. När jag blir förälder ska jag garanterat skaffa ett till mina barn! Kanske kan försöka packa på min lillasyster ett? Dock är hon ju snart nio år och kan i stort sett ta vara på sig själv, men ändå. Kanske blir lämpligt när hon blir lite äldre och ska ut och röja på nätterna? Hahah skämt åsido…

Detta inlägg är i samarbete med forlife.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *