LEDIG EN FREDAG?

Nja, riktigt så bra är det inte. Vaknade i morse och tittade ut genom fönstret. SNÖ?! Kaos. Somnade om och sov till 12 hahah! Såhär ser det hur som helst ut framför mig just nu. Släpade mig faktiskt iväg till skolan för att plugga, även fast jag inte har några föreläsningar. Duktigt va? I sanningens namn var jag mest sugen på carbonaran dom har i matsalen som jag sitter och slevar i mig just nu, men må så vara. (Och om mamma läser det här: Ja jag VET att redbull inte är bra alls!! Men ska man plugga så får man…) Har jag tur får jag alltså lite plugg gjort idag haha! Är ju tenta nästa vecka, så får lägga i en växel här snart. Notera att jag sade EN växel, och inte en högre växel. Känns som jag bara har stått i friläge med motorn igång den senaste veckan…

Skall nu förklara varför. Som jag tidigare nämnt några inlägg ner lade min dator av helt plötsligt förra veckan. Bara sådär! Mitt hjärta gick i kras. Lämnade in den på lagning, men snillena ville alltså ha 6000 spänn för att laga den?? NEVAH. Typ tre gånger så mycket som jag köpte den för. Som ni ser ligger det dock ett datorfodral på bilden. Hmm? Lång historia kort har jag alltså köpt en ny hahah. Blev i slutändan billigare än att laga den gamla. Problems! Got 99 problems but my computer aint one längre. HA!

1 reaktion på “LEDIG EN FREDAG?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *