WORK HARD SLEEP (STUDY) HARD

Hahaha alltså! Hej på er. Denna bild togs någon gång inatt uppskattningsvis runt tvåtiden. Då höll vi precis på att städa upp det sista på jobbet efter en lååång kväll. Tyckte tydligen hur som helst att lilla gubben förtjänade lite kärlek och en selfie. För er som inte hänger med i svängarna så jobbar jag på Junibacken som ibland förvandlas till en festvåning om kvällarna. Igår var det cirkustema! Jag säger bara två saker: konfetti överallt och olydiga heliumballonger…

Kom hur som helst inte hem förrän runt halv fyra och var tvungen att gå upp vid åtta i morse. Hurra. Sitter just nu i skolan, planen är att jag ska hem och sova asap. OM jag inte ska försöka ta mig till Ikea i Skärholmen och köpa lite nödvändiga saker. Det är ju löningshelg bevars!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *