DET FINNS INGENTING SÅ AVTÄNDANDE SOM FRÄMLINGSFIENTLIGHET

Skärmavbild 2016-02-29 kl. 00.01.15

Jag är sjukt upprörd just nu. Jag är arg på att det finns folk som tycker att vissa människor inte hör hemma i vårt land Sverige, att dom borde utrotas och landsförvisas. Vad är det för sätt? Jag förstår att det kan kännas obekvämt att se tiggare i tunnelbanan eller att inte förstå alla språk som pratas i förorterna, det kan irritera mig lite ibland också. Speciellt när någon pratar högt i telefon på tunnelbanan när man har huvudvärk och man dessutom inte förstår vad som sägs, ni fattar grejen ingen är perfekt. Men hur går det därifrån till att man faktiskt hatar så mycket att man mister all sin medmänsklighet?

Här i Stockholm till exempel är det en sak när det mångkulturella samhället finns runt en hela tiden. Men de värsta små rassarna med sydstatsflaggor på sina epa-traktorer? Ja, dom hittar vi på landet där det finns typ tre invandrare. Den enda de kommit i kontakt med på senaste är kanske tanten som sitter utanför Ica och säger hej hej. Vart kommer ert hat ifrån? Snälla berätta det för mig.

Jag är också arg på hur dagens politiska situation ser ut. Känns som att politik har blivit någon form av stereotypisk debatt där alla som röstar vänster antas vara veganer och feminister med dreads eller att alla som röstar på Moderaterna är tanter på Östermalm, att alla SD:are är skinheads osv. Det är det som är grejen, det syns inte på folk. Kan vi då bara sluta hålla på bara för att hålla på och visa lite medmänsklighet istället? Jag identifierar mig inte med något speciellt parti för tillfället, utan allt jag vet är att utvecklingen som pågår inom politiken just nu är rent ut sagt åt pipsvängen.

Känns det värt att leva i kaos om ett par år bara för att ni känner er lite busiga och vill rösta SD nästa val? Jag förstår er som är missnöjda med dagens politik. Jag förstår er som då vänder er till ett parti som SD som lovar radikal förändring. Men hallå, är det värt det?

Främlingsfientlighet är någonting utav det äckligaste jag vet. Blir så fruktansvärt arg att jag kokar inombords när jag tänker på vad SD står för. Invandrade tar ”deras” kvinnor säger deras sympatisörer? Jag är långt ifrån deras kvinna. Jag är ingens. Jag är i och för sig en ”svensk” kvinna, men jag dejtar faktiskt hellre killar med andra nationaliteter. Nu ska vi inte gå in på mina preferenser men det är så det är och det finns en anledning för det. Jag skulle aldrig i hela mitt liv överväga att träffa en kille med främlingsfientliga åsikter. Någonting av det mest avtändande jag vet.

Höger eller vänster det är skitsamma. Sluta bara bete er som arslen, plz.

Och rösta inte på SD för bövelen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *