NÄR ÄR DET DAGS ATT SLUTA BRY SIG?

Vi har alla varit där. När är det dags att sluta höra av dig till killen du träffar som aldrig ger någonting tillbaka? Svaret är nu, oavsett om det bara är ett ragg, en flört eller kanske till och med en kk som du vill ska bli någonting mer. Sanningen är att du kommer att slippa mycket huvudvärk om du slutar analysera och låter ödet styra resten. Nedan listar jag lite situationer som säger när det helt enkelt är dags att sluta bry sig.

När du ger men inte får. Skickar du söta sms, snapar du alltid först eller kommer ihåg hans födelsedag fast han glömt din? Då är det dags att klippa. Sluta höra av dig och låt honom komma till dig om han är intresserad.

Du hör om hur han träffar andra tjejer. Du är förmodligen bara en av många. Hör du rykten som dessa är det inte värt att lägga ner tid och energi på grabben. En fuckboy förblir alltid en fuckboy. Låt honom inte ha dig på kroken bara för att sedan kunna ringa dig om det skiter sig med de andra!

När dina vänner börjar tröttna på att hjälpa dig analysera hans sms. Vad menar han egentligen? Vad vill han? Den här är en klassiker. När till och med dina vänner börjar reagera kan det vara värt att tänka över intresset för den här killen en extra gång. Ingen gillar att se sin vän nere och fundersam. Gör dig själv en tjänst och klipp banden.

Det är ingen ide att bli arg eller upprörd. Bryr han sig inte om dig borde du inte bry dig om honom heller, simple as that. Det tror jag är någonting alla vi tjejer borde bli påminda om då och då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *