PIFFA TILL DITT RUM MED ENKLA KNEP

Hej på er kära ni! Som ni ser har jag varit igång och piffat till min fönsterkarm lite. Innan hade jag bara massa random saker liggandes där så som böcker, vattenflaskor, smink mm. Såg inte så städat ut! Så när jag var på Ikea här om veckan såg jag till att inhandla lite saker som jag tyckte kunde passa. Blev till och med en liten växt! Det är faktiskt mitt största tips, även om man är som mig: oförmögen att hålla en växt levande i mer än tre veckor. Rummet blir liksom mer levande när du har någonting levande i det. Och för allt i världen skippa plastblommorna! Hu, plastblommor måste vara någonting av det värsta jag vet… Nåja, denna växt behöver i alla fall inte vattnas så mycket så hoppas den överlever ett tag. Tänk så stor skillnad bara en fönsterkarm kan göra för ett rum!

Ser ni den lilla spegeln då? Det är ju en historia för sig. Har länge velat ha en sån där sminkspegel med ”zoom” effekt, så införskaffade mig en. Tror ni inte att när jag kommer hem från Ikea så fattas det en skruv?? Så kunde inte skruva ihop den… Hepp, tillbaka till Ikea ett par dagar senare. Står i kö i en evighet bara för att få höra att dom HAR INTE DEN SKRUVEN! Hur som helst får jag ett tillgodo-kort så att jag kan hämta en ny. Till saken hör att jag hade lite bråttom och hann därför inte leta upp den inne i varuhuset igen. Så idag TREDJE gången på Ikea den här veckan fick jag äntligen med mig spegeln hem MED alla muttrar. Suck… Men så blev det fint också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *