ELLIE GOLDING I GLOBEN

   
 Här ser vi alltså ett par bilder från gårdagen! Tänkte jag skulle vara en riktig blogger och släpa med mig kameran under dagen igår, men tankspridd som jag är tar jag typ inga bilder haha… Under fikan på espressohouse kom jag ju på att vi glömt ta bild innan vi börjat äta, så orutti haha! Borde jag ju tänkt på som rutinerad instagrammare, eller hur? 

Hur var konserten då? JO jag måste faktiskt säga att den var riktigt bra. Ellie är ju queen på att sjunga och har allt ett par hits i bagaget. Dock var det lite trögstartat i publiken och Globen var knappt halvfull. Mot slutet hade det dock droppat in lite fler och det blev riktigt bra drag där ett tag! Jag och Sara var i alla fall nöjda och glada när vi drog oss hemåt vid 22-tiden. Hela konserten finns typ dokumenterad på snap haha! Standard. Följ mig där, lowang är mitt användarnamn.

Just nu sitter jag på tåget påväg till skolan och senare ikväll ska jag iväg och hänga med några av mina kollegor från Junibacken. Party, får se vart kvällen slutar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *