KONSTEN ATT HA EN LYCKAD UTEKVÄLL

Tog inte alls många bilder igår dumt nog, så dom obligatoriska ”sminket-är-äntligen-klart-selfiesarna” får duga. Sen att det förstördes typ ögonblicket vi klev utomhus då det regnade är en annan sak haha… Hade ändå en lyckad kväll igår måste jag säga! Först åkte vi till Söder för att fira några vänner som fyllt år för att sedan dra vidare till Café Opera med hela gänget.

Har upptäckt att det här med varannan vatten är sjunk underskattat! Mår faktiskt väldigt bra idag trots att jag drack något glas vin. Brukar alltid få världens huvudvärk av det annars. En hel del katastrofer kan också undvikas endast med detta knep, hett tips haha!

Sen att skippa 10 centimeters-klackarna hade ju också varit en fördel. MEN jag och Sara kämpade på ändå, vilket resulterade i två tjejer på 190 cm. Fett praktiskt när man är ute dock, man hittar ju liksom alltid varandra för att man sticker upp en bra bit över resterande i folkmängden.

Hoppas ni får en underbar söndag allihopa och att ni mår lika bra som jag hehe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *