I AM A STRONG, INDEPENDENT WOMAN

 Vi tjejer måste stötta varandra istället för att trycka ner och hata! Både på varandra och män! Själv hatar jag ingen, förutom SD såklart 😉 Och kanske fuckboys. Och en och annan politiker. Eh… Mitt resonemang höll inte riktigt där haha! Nåja..

Idag är det ju som bekant internationella kvinnodagen, en dag som är SÅ viktig. Den är viktig för att belysa orättvisor, förtryck och avsaknaden av jämställdhet runt om i världen. Den är också viktig för mig, för dig och för alla som har grymma kvinnor i sin omgivning. (Hej Mamma ♥) De kvinnor vi levt med, de kvinnor som uppfostrat oss och de kvinnor vi är idag. Det är tack vare er vi har kommit såhär långt över huvud taget. Tillsammans, med eller utan håriga armhålor, klarar vi allt!

Internationella kvinnodagen är viktig för mig för att jag vill bli tagen på allvar. Jag vill känna mig trygg när jag går hem från korgen på kvällen, och jag vill inte heller bli dömd efter mitt utseende. Bland annat! Jag ser mig själv som en stark, självständig kvinna beroende av ingen. Jag älskar att vara självsäker, ta hand om mig själv och möta framtiden med ett leende. Hur som helst! Ville mest kika in på bloggen en sista gång idag och önska er en trevlig internationell kvinnokväll.

Free the nipple så hörs vi i morgon!

2 reaktioner på “I AM A STRONG, INDEPENDENT WOMAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *