THE ONLY WAY IS UP! NYA MÅL MED BLOGGEN

Tre av mina favoritsaker i en bild! Instagram, min dator och blommor. Var tvungen att köpa en bukett på hemvägen från skolan för att de luktade så fräscht haha! Nu står nu i min fönsterkarm och ser fina ut.

The only way is up, så har det verkligen känts nu den senaste veckan. Är så taggad! Framför allt taggad på att göra den här bloggen så bra som möjligt. Så att ni som tittar in här ska vara lite gladare när ni går vidare med er dag haha! Men det händer ju inte bara över en natt som ni vet. Så här nere listar jag lite grejer som jag skulle vilja bli bättre på. Framtida mål för bloggen helt enkelt!

– Ta fler och bättre bilder. Ja vad ska man säga! Outfitbilder, vardagsbilder, frukostbilder, selfies, ALLT! Och framför allt selfies hahah… Blivit riktigt dålig på lägga upp bilder på mig själv den senaste tiden. Vem vill läsa en blogg där man inte ens vet hur den som driver den ser ut liksom?

– Uppdatera regelbundet. Ni som följer min blogg kanske ibland märker att det kan gå typ en vecka utan något livstecken från mig? Haha knas. Det är det slut med nu!

– Göra fler videos! Alltså haha, jag älskar att göra videos. Jag älskar att redigera dom också! Brukar typ sitta och skratta under tiden för att jag tycker jag själv är så rolig hehe… Vem vet, kanske följer senaste bloggtrenden och blir en youtuber också!

– Öka min statistik. Självklart är detta ett av mina mål! Ju fler desto roligare, eller hur? Att se statistiken öka ger mig grym motivation att fortsätta uttrycka mig själv och göra det jag tycker är roligt.

Under det här året ska jag försöka köra på och se hur långt jag kan nå. Och glöm inte att det är ni mina kära vänner och läsare som får mig att vilja fortsätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *