ÄRENDEN PÅ STAN OCH SKOTTLOSSNING UTANFÖR PORTEN

Ja alltså haha… Har haft en jättemysig dag ända tills jag kom hem och möttes av en drös polisbilar utanför porten. Kul! Skottlossning stod det på Aftonbladet. Tunnelbanan gick inte på grund av detta och fick alltså ta bussen hem från stan. På bussen läser jag på aftonbladets app att en man blivit skottskadad i benet samt ser en bild på en polisman bredvid elskåpet precis utanför mitt hus. (Kände igen det för det har en viss grafittimålning på sig haha…) Nu är det dock lugnt igen och de flesta polisbilar har åkt. Skönt!

Utöver detta har jag haft en jättebra dag. Solen sken på förmiddagen, så härligt! Fick lite plugg gjort och sen mötte jag upp Sara och Emma för en fika på Vetekatten. Sjukt mysigt ställe med gudomlig marsipantårta! Åt inte ens upp hela och mår fortfarande lite illa haha… Nåja, det var värt det. Gick även lite på stan för jag skulle leta efter en kavaj. Kan ni tänka er mig i kavaj?? Nja… Det är hur som helst dresscoden på mitt nya jobb jag ska börja på nu på söndag. Spännande!

Jag hade ju tänkt vara sjukt duktig och uppdatera mycket idag, men schemat blev lite tight. Och sen dramatiken nu på kvällen haha! Hoppas ni har haft en underbar dag så hörs vi mer i morgon. Kram!

1 reaktion på “ÄRENDEN PÅ STAN OCH SKOTTLOSSNING UTANFÖR PORTEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *