OMG, JAG ÄR NOMINERAD I FINEST AWARDS?!


Ja, det är sant!! Hur sjukt? Detta är någonting jag som 14-åring bara kunde drömma om när jag startade upp min första blogg på blogg.se. Vem kunde tro detta?? Jag är alltså nominerad i kategorin ”årets medlemsblogg på Finest” som är kategorin för alla oss vanliga bloggar på finest.se så att säga. Är såå glad att äntligen kunna berätta detta för er! Nästa år satsar jag på att bli årets instagrammare, rimligt mål eller vad tror ni? 😉 Hur som helst TACK fantastiska ni för nomineringarna!

Nu gäller det bara att rösta också hehe. För att hjälpa mig kamma hem priset klicka HÄR och leta sedan upp min bild under årets medlemsblogg på Finest. Man får rösta en gång i alla kategorier PER DAG! Man kan alltså rösta flera gånger. Hörni, nu vinner vi det här!!

Direktlänk till röstningen: http://finest.se/elections/finest-awards-2016/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *