MITT KNEP TILL STARKA, NATURLIGA NAGLAR

Ni som träffar mig regelbundet vet att mina naglar är hårda som sten. Oböjbara och obrytbara! Här jag jag tagit av mig allt nagellack så att ni ska se hur mina naglar ser ut naturligt. Ofta växer de ju då också sig väldigt långa om jag inte klipper dem. Eller hehe, kollar ni på mitt ena pekfinger ser ni att hörnet brutits av… Men men, det är standard när man jobbar restaurang! Tänkte hur som helst ge er lite tips på hur du vårdar dina egna naglar så du slipper de dyra och jobbiga akrylnaglarna som förstör dina egna om de inte är gjorda på rätt sätt. Det leder mig således till tips nummer ett:

– Skippa lösnaglarna! Alltså, jag har haft tippar ett par gånger i mitt liv. Både gelé och akryl! Min erfarenhet av detta är att visst, det är snyggt de första veckorna, men eftersom mina naglar växer så snabbt blir det ofta fult väldigt snart. Och de är OMÖJLIGA att få av själv. Resultatet när jag har tagit bort dom har bara blivit tunnare och mer sköra egna naglar. Avstår du och låter naglarna andas kommer dina egna att må mycket bättre!

– Kosttilskott. Att äta kosttillskott för hår, hud och naglar kan vara en bra idé! Själv har jag gjort det till och från i många år. Hett tips! Då behöver du inte alltid tänka på att din kost måste innehålla speciella vitaminer, utan du får i dig dom ändå.

– Fila istället för att klippa. Detta är mycket ner skonsamt för nageln och du kan även forma dem som du vill! Ha en fin fil istället för grov. Har du en för grov fil kan du skada nageln istället då den lätt ger en ojämn yta.

– Bit inte!!! Mitt sista och kanske det mest självklara tipset hahah. Jag vet att det kanske kan vara en svår ovana att vänja sig av med, men ack så viktigt. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var coolt att bita på naglarna när jag var liten då alla mina kompisar gjorde det haha! Jag lyckades dock aldrig själv att bita av mina naglar, och nu på senare år förstår jag varför. Har helt enkelt hårdare och starkare naglar än majoriteten av befolkningen haha! Följer du tipsen ovan kanske du också får det inom en snar framtid 😉

 

2 reaktioner på “MITT KNEP TILL STARKA, NATURLIGA NAGLAR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *