INTE JÄTTETAGGAD PÅ ATT ÅKA TILL USA LÄNGRE…

IMG_1836 PARTY IN THE USVet ni vad? Jag tror på ödet, och jag tror inte att man ska utmana det. Det var meningen att jag skulle åka till USA en gång, åka hem, och aldrig mer komma tillbaka. Punkt! MEN nu blir det inte så eftersom jag och en av mina bästa vänner sjukt spontant och ogenomtänkt bokade biljetter HAHA! Det är liksom liiite för mycket som har skitit sig sen vi bokade för att jag ska se fram emot det sådär jättemycket som jag gjorde från början…

Nåja, sånt är livet. Det ska dock självklart bli jätteroligt ändå att få träffa alla kompisar där borta! Det enda problemet är att jag kommer vara typ den enda som inte är 21… Som bekant får man ju varken gå ut eller köpa alkohol där borta om man är under 21. Jättekonstigt tycker jag! Alkohol klarar jag mig utan men att få gå ut och dansa hade ju varit najs. Ah, det löser sig det med! Ska bli jättespännande att se hur den här resan slutar hahaha! Den 7 april bär det av så det börjar dra ihop sig. Kommer självklart blogga där borta också! Är ni taggade?? 

2 reaktioner på “INTE JÄTTETAGGAD PÅ ATT ÅKA TILL USA LÄNGRE…”

  • Jennifer skriver:

    Jättelätt att gå ut i USA! De bryr sig inte direkt vad man har för ID så du skulle kunna ha ett fake under tiden du är här, så du får gå ut och dansa lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *