BESVARAR FRÅGOR OM FJÄDERJACKAN

 Har fått så många frågor om denna jacka på senaste, så jag kände att det var lika bra att göra ett inlägg för att besvara dem. Först och främst JA det är äkta strutsfjädrar. Inte jättemoraliskt ur djurskyddsrättslig synvinkel kanske, men men.

Sen till den vanligaste frågan. Vart får man tag på dem? Jag vet att det finns på en sida som heter lovelyofsweden. Gå in på deras instagram @lovelyofsweden och kolla vetja! Där kan ni även hitta några bilder på mig 😉 För den som inte känner sig sugen på att lägga ut runt tusenlappen så finns det även liknande jackor på sidor som eBay och Aliexpress. (Om man vågar beställa därifrån vill säga.)

Sen sist men inte minst storlekarna. Eller man skulle faktiskt kunna säga sist och minst. Storlekarna är nämligen SJUKT SMÅ! I alla fall där jag beställde ifrån. Gå upp MINST en storlek skulle jag säga. Jackan är också väldigt kort i ärmarna, men det är väl modellen som är så.

Hoppas ni är nöjda med svaren! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *