SNAPCHAT KOMMER ATT FÖRSTÖRA DITT FÖRHÅLLANDE INNAN DET ENS HAR BÖRJAT! HÄR ÄR VARFÖR

 Jag har någon slags hatkärlek till snapchat. Jag älskar att lägga upp storys, snapa dubbelhaksbilder till mina vänner eller flirtiga meddelanden till någon crush. MEN det finns en mörk baksida. Det är att du kan se preciiiiis vad kärleken i ditt liv, din partner eller din flirt håller på med. Nedan listar jag några jobbiga situationer som lätt uppkommer i samband med denna app.

– Din crush öppnar din snap du lagt 5 minuter på att komponera, MEN SVARAR INTE? Okej, i sånna här ögonblick måste man andas. Jag vet själv att jag gör såhär när jag helt enkelt inte har tid att svara. MEN det är inte alls samma sak när det är du som drabbas av pilen som går från fylld av färg till vit. Visst?

– Din älskling lägger upp en story, MED EN ANNAN TJEJ/KILLE?! BAM rakt i hjärtat. Varför utsätter h*n dig för detta??? Och det syns ju att du har sett den liksom. Vem vet, det kan ju förstås vara en kompis. Eller en kusin… Eller? Mitt råd är att helt utesluta potentiella lovers ur din story. För allmänhetens säkerhet.

– Igår hade ni ett gult hjärta, idag en gubbe med glasögon?? HUR skall man tolka dessa emojis? Snapar din bae med någon annan? Eller bara legat på latsidan med snapchat ett tag? Frågorna är oändliga. Finns inte hjärtat där är det lika bra att ge upp, eller? Tur i alla fall att snapchat tog bort funktionen med att se varandras bästa vänner. Det hade ju så småning om startat uppror!

Nej, jag tror jag lägger ner snapchat ett tag och kommer framöver endast att kommunicera via e-post. Vill ni mig något finns jag på enrosalollitott@hotmail.com (MSN-adressen jag skapade som 10-åring).

1 reaktion på “SNAPCHAT KOMMER ATT FÖRSTÖRA DITT FÖRHÅLLANDE INNAN DET ENS HAR BÖRJAT! HÄR ÄR VARFÖR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *