KLÄTTRAR PÅ TOPPLISTAN

1457275365-12498Såhär glad som på bilden ovan blev jag igår när jag kikade in på topplistan på finest.se. Jag är inte typ sist längre?? Hahah underbart, tack kära ni! Så tacksam till er som kikar in här dag ut och dag in! Det kändes lite motigt med bloggen i början av detta året då jag knappt såg någon skillnad på min statistik alls oavsett hur bra inlägg jag skrev. Men man lär sig lite knep med tiden och voila! Hårt slit lönar sig hehe.

Idag har varit en ytterst seg dag från min sida. Tänkte att jag skulle vara sjukt effektiv och plugga hela dagen, men har snarare bara pluggat en fjärdedel. Usch! Det är någonting jag måste bli bättre på, att hitta motivation till plugget. Bloggen är lättare för då ser man resultat mycket snabbare haha! You feel me? 

Sedan att jag blev väckt av ett gäng ryska hantverkare i morse gjorde inte mitt liv lättare. Prick klockan sju ringde det på dörren! Priviet vi ska byta ett fönster. Okej?? Var ju omöjligt att somna om när de stod och skrek till varandra precis utanför min sovrumsdörr. Men, men. Nu har vi i alla fall ett nytt fint fönster i köket! Alltid något.

Hoppas ni har en bra tisdag amigos!

1 reaktion på “KLÄTTRAR PÅ TOPPLISTAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *