LIGHT BLUE, BLUE LIGHT

blblbblblbl lighblueblblblblbllsss blurlghthtSkor HÄR // Kappa Forever 21(Liknande HÄR) // Väska New Yorker (Liknande HÄR)

Här har vi alltså outfiten med den blåa kappan! Hur fin är den inte? Så vårig! Köpte kappan i USA förra våren, men inte riktigt fått anledning att använda den förrän nu. Skorna är ju också en dröm! Lite konstig färg dock, i vissa ljus ser de gråa ut och i andra mer åt det beiga hållet. Spännande! Sen att skotillverkare verkar tro att man har större lår ju större fötter man har är ju också intressant. Detta leder till att skaften lätt glider ner lite på mig som har storlek 39/40. Har du stora fötter och mindre ben rekommenderar jag således att köpa over knee-stövlar med snörning där bak haha… Vad tyckte ni om bilderna? Vill ni se mer outfits på bloggen i framtiden?

Bilderna tog fina Lisa. Hur snyggt har hon fått till ljuset?? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *