KAOS OCH KHAKI DENNA MORGON

56f11b8961d890de5d700e0fd21037cf00770c73ef7d6

Malene Birger Väska // Bomber Jacket  // Busnel Marina Coat // New Look Khaki Kappa 

Hej och god morgon! Samlade ihop lite snygga khaki-plagg nu inför våren som jag gillar. Khaki är verkligen it-färgen just nu, håller ni inte med? Sen älskar jag väskan från Malene Birger med. Så vårig! 

Den här morgonen har varit kaos för mig HAHA! Orkar inte med mig själv ibland. Är alldeles för stressad just nu för mitt eget bästa! Åkte ut till skolan i tron om att vi hade seminarium, vilket visade sig inte stämma… Hur  förvirrad? Har för mycket att göra den här veckan helt enkelt! Nu väntar några timmar på kontoret hos Finest sen blir det jobb på Junibacken ikväll. Vi hörs senare helt enkelt! KRAM

Rösta på mig i Finest Awards HÄR

1 reaktion på “KAOS OCH KHAKI DENNA MORGON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *