FÖLJ TRENDEN: LÄR DIG GÖRA SNYGGA FLÄTOR PÅ DIG SJÄLV

img_9796.jpg img_9792-1

Ja, flätor är onekligen tillbaka på tapeten igen! Överallt ser vi bloggerskor och kändisar rocka denna look. Jag tycker själv det är ett  snyggt och praktiskt sätt att få bort håret från ansiktet lite. Den vanliga hästsvansen kan lätt bli lite uttjatad liksom. I somras till exempel (när jag jobbade på restaurang varje dag) släppte jag i stort sett endast ner håret när jag skulle gå ut med mina vänner haha… Knappt det ens! 

Jag fick alltså boken ”Flätor – Steg för steg” som ni ser ovan i julklapp i år! Tycker det är jätteroligt att sitta och titta och sedan försöka åstadkomma liknande själv. Min favorit är ändå flätorna ni ser på bilden; två stycken utbakade. För att göra detta krävs lite tålamod och en spegel hehe, men det går om man är envis! Denna bok är alltså ett hett tips om du vill ha inspiration och börja göra snygga flätor på dig själv. Jag lyckades göra mina flätor i förrgår och har inte tagit ut dem än HAHA. Lite rädd att jag inte ska lyckas göra om det igen om jag tar ut dom…

Vi hörs senare!

Rösta på mig i Finest Awards HÄR

2 reaktioner på “FÖLJ TRENDEN: LÄR DIG GÖRA SNYGGA FLÄTOR PÅ DIG SJÄLV”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *