VAR STATIST FÖR SVT, SJUKT COOL UPPLEVELSE! 

Har helt glömt bort att berätta detta för er!! För någon månad sedan medverkade jag som statist i SVTs produktion Innan vi dör. Ungefär som på bilden ovan kände jag mig när dom ringde och frågade om jag ville vara med haha! Ville jag det då? EH JA!! Alla som känner mig vet att det är lite av min våta dröm att få jobba med TV haha… Dock vet jag inte hur mycket man kommer se mig? Innan vi dör börjar sändas 2017 och jag är med i första avsnittet som servitris. Passande va? 😉 Håll utkik!

Hur lyckas man med detta då? Jo, man får helt enkelt hålla utkik på Facebook då dom annonserar där ibland. Statist.se kan också vara en sida värdig att kolla in! Kan verkligen rekommendera att anmäla sitt intresse för sånt där. Man skaffar sig sjukt bra kontakter inför framtiden, får se hur en filminspelning går till plus förhoppningsvis en rolig dag på köpet! Sen att det florerar massa kändisar på inspelningsplatsen är ju också en bonus hehe… Kärade ner mig lite i skådespelaren Adam Pålsson som även är med i Torka aldrig tårar utan handskar. Åh! Blev lite besviken när jag insåg att han var gift. Ups!

2 reaktioner på “VAR STATIST FÖR SVT, SJUKT COOL UPPLEVELSE! ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *