BRUNCH: AMERICAN PANCAKES

 

God morgon (middag?) på er! Vaknade upp med Sara i morse, men hon skulle jobba så fick gå och handla frukost själv när jag upptäckte att jag inte hade något i skåpen. Köpte lite standard saker som ägg och mjölk osv. Vad gör man vanligtvis med ägg och mjölk då? PANNKAKOR! Spicade till det lite extra och gjorde amerikanska pannkakor haha, passande nu när jag snart ska till the states 😉

Idag har jag faktiskt INGA PLANER!! Yaaaass. Var evigheter sedan jag hade en dag utan några inplanerade grejer. Känns nästan som påsklov på riktigt nu ju! Skönt. Men nästa vecka har jag nya saker inplanerade, en ny kurs startar i skolan osv. Ni har väl inte glömt att ställa om klockorna till sommartid förresten?? 

2 reaktioner på “BRUNCH: AMERICAN PANCAKES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *