HUR UNDVIKER DU ATT BLI ”THE CRAZY EX”?

  
Hahahaha till att börja med får ni skratta lite åt bilden! Tyckte att den illustrerade det jag strax ska skriva om ganska bra. 

Men jo. Alla har nog någon gång haft att göra med ”the crazy ex”. Antingen haft att göra med eller rent av varit det själv. Detta är alltså det galna exet som inte riktigt kan släppa taget och gör allt för att förstöra de nya relationer som eventuellt inleds. Detta kan vara mycket påfrestande för alla parter. Själv har jag nog både varit och upplevt detta fenomen hehe… Men hur förhindrar man det då?? Nedan följer några av mina teorier. 

– Ta bort varandra på snapchat. ALLTSÅ JA! Jag hatar snapchat. Samtidigt som jag älskar det… Nej men, detta kommer bara att göra dig ledsen. Ingen vill väl se vad sitt ex håller på med? Vill du det är det endast för att du tycker om att plåga dig själv haha..! Att se sin före detta partner ha kul utan dig, gå ut och festa och träffa någon ny kommer knappast att läka såren efter ert förhållande snabbare. 

– Stalka inte upp personens eventuella nya ragg på instagram. Nej, bara nej! Detta kommer göra mer skada än nytta hur frestande det än må vara. Skit it! Du kommer bara att jämföra dig med denna och det gör INTE att du blir lugnare och risken att få ett utbrott ökar kraftigt.

– Fyllering/smsa inte. Ta bort personens nummer så det blir ännu svårare! Ex som ringer mitt i natten är aldrig trevligt. Oavsett om man sover eller utför andra aktiviteter!

– Prata inte med varandra på ett tag. Sist men inte minst!! Kan inte nog understryka vikten av detta. Ni gjorde slut av en anledning, punkt. Att försöka vara vänner direkt efter ett breakup är som att hälla tändvätska på den björn som sover. Eller hur är det man säger hahaha? Hälla tändvätska på elden och väcka den björn som sover. Av erfarenhet vet jag att en paus från varandra kan göra gott och öka chanserna till att kunna vara vänner i framtiden!

2 reaktioner på “HUR UNDVIKER DU ATT BLI ”THE CRAZY EX”?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *