SÅ MYCKER FÖRSTÖR DU HÅRET OM DU SKIPPAR VÄRMESKYDD

HÅRRRR.001

1. HÄR // 2. HÄR

Det här med värmeskydd är så otroligt viktigt när du använder värmeverktyg på ditt hår! Kan vara lätt att glömma bort ibland. Jag förstod inte det här med värmeskydd förrän efter att mitt  hår hade blivit förstört av diverse plattänger i högstadiet haha… Dumt. Så i många år efteråt gick jag runt med tunt och slitet hår tack vare mitt missbrukande av värmeverktyg. Att det sliter på håret är det nog många som vet, men exakt hur mycket? Och vad gör värmeskydd för skillnad?

Värmekyddet fungerar så att sprayen lägger som en hinna ovanpå hårstråna. Alltså får inte verktyget du använder direktkontakt med håret. Värmespray är även ofta vårdande och glansgivande. Det lagar inte redan kluvna toppar, men kan förebygga att det skapas nya. Min favorit är den ovan från Maria Nila. Luktar supergott dessutom! Fick den i en glosskbox faktiskt hehe. Kommer absolut köpa en ny när denna är slut!

Använder ni värmeskydd?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *